viernes, 7 de octubre de 2016

PRÈVIA JORNADA 6

La UCF Santa Perpètua visitarà el Vilamajor en el Partit de la Jornada 6
(Foto: L'Informatiu)

Santa Eulàlia Ronçana - EF Barberà Andalucía "B"
08/10/2016   -   16:00h
Després de perdre contra la Lourdes, el Santa Eulàlia de Ronçana vol emportar-se els primers tres punts de la temporada en aquest sisè partit. Per fer-ho haurà de derrotar a un Barberà "B" que la última jornada va tornar a aconseguir una victòria, després de perdre tres partits consecutius contra equips amb aspiracions superiors, ara es torna a enfrontar a un equip que sembla que vol estar a la part alta però els rivals dels partits inicials l'han passat factura. Els de Raúl Rosúa, que jugaran davant la seva afició, busquen sortir de les últimes posicions i ho necessiten fer ja. 

Ametlla AE - UE Sant Celoni
08/10/2016   -   16:45h
Un equip que arriba d'obtenir una bona ratxa, però que es va veure frenada pel líder, és l'Ametlla. L'equip entrenat per Jordi Espinosa, que es troba a la setena posició, ha començat a jugar contra els equips que busquen l'ascens i ara s'enfrontarà al Sant Celoni, que ve d'empatar dos partits seguits, després d'aconseguir un inici immillorable situant-se co-líder amb el Parc, situació que actualment ha canviat. Els del Baix Montseny busquen redimir-se a la tercera jornada i treure els tres punts novament. 

Vilamajor - UCF Santa Perpetua [PARTIT DE LA JORNADA 6]
08/10/2016   -   17:00h
Duel clàssic en aquest grup nou de tercera catalana, que es disputa cada any des de la creació de la categoria. El partit de la jornada parteix amb una lleugera avantatge, segons els votants a Twitter, per al Vilamajor, tot i que la majoria aposten per l'empat el Joan Nicolau. L'equip de Sant Antoni de Vilamajor voldrà aconseguir la tercera victòria consecutiva, contra un equip que habitualment se li ha donat bé, i que en el cas que aconseguís els tres punts, igualaria a la taula als perpetuencs. Els homes de Juan Pedro Verjaga, arriben amb una bona dinàmica, on porten quatre partits sense perdre, havent perdut únicament al camp de la Lourdes a la primera jornada. Per tant, s'espera un partit tremendament igualat i en el que l'equip que vulgui aconseguir els tres punts haurà de fer les coses molt bé per derrotar el seu rival.

Atlètic Vallès - CF Ametlla del Vallès
08/10/2016   -   18:00h
Primera jornada que algun d'aquests dos equips puntuarà, que també enfonsarà encara més el seu rival més directe per la permanència. El conjunt de Granollers ja ha tocat amb els seus dits els punts, com a l'última jornada al camp del Barberà "B" (3-2), però que encara no ha arribat. Per la seva banda, el conjunt entrenat per Ramon Seco, ha recuperat el seu màxim golejador Adama, i amb una certa millora a l'última jornada davant el Vilamajor (1-4), anirà a aconseguir els màxims punts possibles davant els granollerins.

Lliçà de Vall - CF Parets
08/10/2016   -   18:00h
Derbi el que es viurà a Lliçà de Vall entre dos equips de pobles veïns i que es presenta amb plantejaments totalment diferents. L'equip local, situat a la tretzena posició amb quatre punts, es veurà les cares amb un equip fet per pujar, que ja ha pujat fins a la tercera posició, amb tretze punts. El conjunt paretà parteix com a favorit, tot i que el Lliçà, amb un equip jove i amb ganes, voldrà brindar la victòria a la seva afició contra un rival amb molta motivació. 

Vilanova del Vallès - Canovelles
09/10/2016   -   12:00h
Un altre dels partits més igualats que es disputarà aquesta jornada és el que es disputarà a Vilanova del Vallès. El conjunt d'Àlex Milian, que només ha perdut davant el CF Parets a la primera jornada, ha aconseguit dues victòries i dos empats, un a l'última jornada al camp del Santa Perpètua. Per la seva banda, el Canovelles ha aconseguit dues victòries i tres derrotes en aquests cinc partits i voldran demostrar, contra un bon rival, que poden ser un equip difícil de guanyar.

Palau-Solità i Plegamans - Parc
09/10/2016   -   12:00h
El líder visita el Vallès Occidental per intentar emportar-se els tres punts que continuï donant-li el liderat i el ple en aquests sis partits. El Palau, que només ha aconseguit un punt, concretament a casa contra el CE Llinars, intentarà donar la sorpresa, en un partit que se'l presenta difícil de puntuar però en el que ganes no li faltaran. El conjunt barceloní, que continua amb la dinàmica de la temporada passada no vol afluixar i aconseguir la màxima avantatge per quan es trobi amb la part més difícil dels rivals que arribaran tots junts.

Palautordera - UD Lourdes
09/10/2016   -   16:30h
Inici espectacular de la UD Lourdes i del seu golejador Oscar González, que ha aconseguit onze gols en cinc partits, anotant més gols que vuit equips de la lliga ell mateix. El Palautordera, que ha afrontat una sèrie de partits molt complicats, i que afronta l'últim contra els equips favorits per estar a dalt, juga a casa amb l'esperança de donar la sorpresa a l'equip visitant. Els molletans confiats de poder emportar-se els tres punts de Santa Maria de Palautordera, donaran el màxim de si mateixos per sense caure en la confiança que es pot veure a la diferència dins la classificació.

CE Llinars - CF Santa Eulàlia (Ajornat)
09/10/2016   -   17:30h 
L'equip de Miki Rodríguez visita per segon desplaçament consecutiu un camp amb un trajecte molt llarg i que de ben segur, l'equip de l'Hospitalet de Llobregat, no voldrà fer-ho sense emportar-se els tres punts de Llinars del Vallès. Per la seva banda, els locals del Mpal. Joan Misser i Coll volen tornar al camí de la victòria, tot i que està enfrontant-se als rivals més ambiciosos del grup. Per tant, per classificació, sembla que serà un partit en el qual els visitants parteixen amb avantatge i que voldran continuar a la part superior de la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario