sábado, 29 de octubre de 2016

PRÈVIA JORNADA 9

Ametlla del Vallès - Lliçà de Vall
29/10/2016   -   16:30h
Inici irregular del Lliçà de Vall que ha passat la part més difícil de la temporada enfrontant-se contra els rivals més complicats de la lliga i que ara ha començat a disputar punts contra rivals directes. Aquesta setmana visitaran l'Ametlla del Vallès, contra un equip local que encara no ha puntuat i vol fer-ho el més aviat possible. Tot i la milora visible als últims partits dels locals, no han aconseguit fer un partit complet al nivell de la categoria.

UE Canovelles - UE Sant Celoni
29/10/2016   -   16:30h
El Sant Celoni arriba amb la confiança plena i compartint liderat amb dos equips més, tot i que per la diferència de gols es situa a la tercera posició. Després de guanyar al Parc, que arribava líder al partit de la jornada 8, s'enfronta a l'altre equip que li va treure punts als barcelonins, en un empat al Muicipal de Canovelles, on es disputara el partit dissabte a les 16:30h. Els grocs venen de perdre a Vilamajor, un camp on encara ningú ha guanyat i que els fa sumar tres jornades sense guanyar i que buscaran revertir aquesta jornada tot i tenir un difícil rival davant.

Vilamajor - At. Vallès
29/10/2016   -   17:00h
El Vilamajor torna a repetir partit a casa, on encara no ha perdut cap partit i on es manté fort i vol continuar sent-ho davant de l'Atlètic Vallès. Els granollerins venen d'encaixar dues golejades davant Vilanova i Santa Perpètua, visitant un camp molt complicat per als equips visitants. Els de Sant Antoni de Vilamajor porten quatre victòries en els últims cinc partits i volen seguir amb aqueta ratxa que la temporada passada a aquestes alçades els posava a la aprt alta de la classificació.

UCF Santa Perpètua - Palautordera
29/10/2016   -   18:30h
Els de Santa Maria de Palautordera, visiten el Municipal Paco Navarro, on ningú ha aconseguit guanyar, després de deixar el descens a quatre punts i encadenar dos partits sense perdre, empatant a Barberà i guanyant a l'Ametlla a casa. Els grocs tindran un partit complicat contra els blanc-i-negres que porten vuit jornades situats a la sisena posició i que només a perdut dos partits i per la mínima, ambdós com a visitants, fent-se forts a casa i centrats en quedar-se amb els tres punts davant dels del Vallès Oriental.

Vilanova del Vallès - Santa Eulàlia de Ronçana
30/10/2016   -   12:00h
El primer partit de diumenge enforntarà al Vilanova i el Santa Eulàlia de Ronçana, dos equips d'un nivell semblant, tot i que el Vilanova disposa de jugadors de més qualitat a la part ofensiva. El vilanovins porten des de la primera jornada sense perdre, sumant quinze punts i arribant fins a la setena posició, a només cinc punts dels líders. Per la seva banda, l'equip entrenat pr Raúl Rosúa, després d'un inici difícil, va aconseguir despertar guanyant dos partits però va perdre l'última jornada com a local davant el Santa Perèpetua, equip contra el que el Vilanova va empatar a zero, sent l'únic equip que s'ha emportat punts del Paco Navarro.

EF Barberà Andalucía "B" - CE Llinars
30/10/2016   -   12:00h
Un dels duels més igualats, en el que el Llinars es situa dos punts per davant del filial barberenc a la classificació. El Barberà "B" jugarà com a local intentant ocupar posicions més avançades de la taula i ho intentarà davant del Llinars, que té nou punts i un partit pendent davant del Santa Eulàlia que jugarà dimarts 1 de novembre a les 18:15h. Els de Llinars no guanyen des de la segona jornada i volen tornar a aconseguir els tres punts després d'enfrontar-se contra els primers classificats.

CF Parets - Palau-Solità i Plegamans
30/10/2016   -   12:00h
Duel desigual al Municipal Josep Seguer entre el Parets i el Palau. L'equip de Sisco Pujol no aconsegueix la victòria esperada i aquesta setmana visita un dels camps i equips on més complicat tenen aconseguir punts. Els paretans, un equip fet a mida per pujar de categoria, vol guanyar el partit que es presenta asequible però que l'interessa de cara a la diferència de gols per u possible futur empat, tot i ser l'equip que menys gols encaixa (4) i que més gols fa (30).

Santa Eulàlia CF - UD Parc [PARTIT DE LA JORNADA 9]
30/10/2016   -   12:30h
Derbi barceloní i partit de la jornada 8 per als dos equips de la ciutat de Barcelona, que viuran un partit en el que l'equip que s'emporti els tres punts pot deixar a l'altre ferit i que pot allunyar-se del capdavant de la classificació, podent caure fins a la sisena posiciód e la taula. El Santa Eulàlia, amb un partit menys que ja de jugar el dia 1 de novembre al campa del Llinars, rep a un dels altres candidats a l'ascens i que poden definir els esdeveniments de les porperes jornades a partir del resultat del partit d'aquesta jornada i que es viurà amb una gran expectació i motivació per part dels dos equips.

UD Lourdes - Ametlla AE
30/10/2016   -   16:00h
Dotze punts de dotze possibles són els que porta la Lourdes com a local aquesta temporada, on es fa fort i no permet que els equips puntuïn en la seva visita a Mollet del Vallès. Els molletans van empatar la última jornada a Llinars 0-0 i no van poder aconseguir la sisena victòria consecutiva que els hauria fet posar-se com a líders en solitari. Per la seva banda, l'Ametlla AE, ve d'encaixar una golejada a casa contra el Parets per 2-8, i que encara l'últim partit del 'Torumalet' per encarar les properes jornades i aconseguir els màxims punts possibles per pujar posicions a la taula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario