lunes, 3 de octubre de 2016

RESUM JORNADA 5

CF Ametlla del Vallès 1-4 Vilamajor
Cinquena derrota consecutiva del CF Ametlla, que torna a encaixar molts gols a casa, aquest cap de setmana contra el Vilamajor. El conjunt entrenat per Ramon Seco, que ha tornat a reincorporar el seu màxim golejador de la passada temporada, Adama, autor de l’únic gol del partit per al conjunt ametllenc. El partit va començar amb un Vilamajor ofensiu que va fer un gol a partir de Bilal (7’). El golejador de l’Ametlla, Adama (20’) va fer l’empat poc després, però abans del descans, en dos minuts el Vilamajor va fer dos gols per donar avantatge el conjunt de Sergio Càceres. Primer Bilal (43’), fent el seu doblet, i després Genís (44’) van fer un cop psicològic a l’equip local. A la represa, el CF Ametlla ho intentava però no va ser fins al final del partit on Gica (88’) va fer el quart gol per al Vilamajor.

UE Canovelles 3-0 Palau-Solità i Plegamans
Victòria de necessitat la que va aconseguir el Canovelles a casa contra el Palau-Solità. El conjunt groc, de dol per la defunció d’un dels seus directius, va començar el partit endollat i Juanola (7’) va obrir el marcador. Poc després Juan Carlos Pereira (20’) va posar el segon el marcador per continuar obrint distàncies amb els del Vallès Occidental. Ja a la segona part Javi Blazquez (51’), va fer el tercer per completar un partit per començar a sumar. Per la seva banda, el Palau que no va poder comptar amb un ampli ventall de jugadors, no va tenir capacitat de reacció i continua amb un únic punt de quinze possibles.

UE Sant Celoni 4-4 CE Llinars
Empat entre dos equips que van començar la lliga amb victòries convincents però que sembla que estan anant de més a menys. El Sant Celoni suma dos empats consecutius, mentre que el Llinars només ha aconseguit dos punts de les últimes tres jornades. El partit va començar amb dos gols del pitxitxi del Llinars. Ferran Font (14’) va posar el primer al marcador, i poc després, de penal, el mateix Ferran (28’) obria més distàncies amb els celonins. Però el Sant Celoni no va abaixar els braços i Mario (34’), màxim golejador de la Unió, i Mora (41’) van fer l’empat abans del descans. A la segona part, de seguida el Llinars es va posar per davant amb un gol de Sergi (47’), que no seria igualat fins que novament Mario (61’) va tornar a empatar el partit. Però va tornar a aparèixer Ferran Font (83’) per donar els tres punts al Llinars, que finalment es va haver de conformar amb un punt ja que Guillem (86’) va posar l’empat a quatre abans del final del partit, abans de ser expulsat per doble targeta groga. El Sant Celoni, sempre per darrere al marcador va haver de remar a contracorrent per treure un punt contra un Llinars que va demostrar que pot tornar a lluitar amb ‘els més grans’.

UCF Santa Perpetua 0-0 Vilanova del Vallès
Empat sense gols al Mpal. Paco Navarro en un partit que es va trastocar després de l’expulsió, una per banda, a causa d’una picabaralla entre el local Jordi Camí i el visitant, i nou fitxatge, Joshua Romero, al minut 36. La resta del partit es va portar a terme a la part central del camp i el poder ofensiu dels dos equips no es va veure gràcies a les accions defensives dels dos equips. La propera jornada, l’equip blanc-i-negre visitarà un dels camps més difícils com és el del Vilamajor. Per la seva banda, el Vilanova rebrà el Canovelles, que espera continuar sumant de tres en tres, després de guanyar contra el Palau-Solità.

EF Barberà Andalucía "B" 3-2 Atlètic Vallès
[PARTIT DE LA JORNADA 5]
Difícil tres punts els que va aconseguir el Barberà “B” a casa contra l’Atlètic Vallès, en un partit que inicialment es presentava favorable per al conjunt vermell. Dani (5’) i Eric Lison (7’) van donar un bon avantatge al filial barberenc, que va aconseguir el 3-0 gràcies al doblet de Eric Lison (31’). Però la reacció i un penal, transformat per Genís (45’) a l’últim minut de la primera part, van donar la confiança necessària a un conjunt granollerí que continua sense puntuar. A la segona part, Sergio Baños (53’), va posar l’ai al cor dels del Vallès Occidental, que finalment van mantenir els tres punts a casa després de tres derrotes consecutives.

CF Parets 6-1 Palautordera
Partit còmode pel conjunt de David Parra que va golejar a un Palautordera que ha encaixat dotze gols en dos partits. El partit va començar amb tres gols inicials de l’equip paretà gràcies a Novo (4’), Pedro Navío (17’) i Fran Gonzalez (19’), per anar amb una ampli avantatge al descans. Alkaba (51’) feia el quart i Fran Gonzalez (56’). En aquest moment, en una errada defensiva, el Palautordera va fer el primer gol gràcies a Toni Almendros (76’), tot i jugar amb un jugador menys per l’expulsió de Carles abans del descans. L’equip paretà encaixa d’aquesta manera el primer gol en cinc partits disputats fins ara. Tot i això, Guillem Ruiz (85’), jugador juvenil del CF Parets, va fer el sisè gol per als homes de David Parra, que també va acabar amb un home menys per l’expulsió de Matutano.

UD Parc 3-0 Ametlla AE
Continua sense perdre el líder del grup, aquest cop contra un equip que arribava en forma al Fort-pienc. El conjunt barceloní no va donar opció a un Ametlla AE estèril en les opcions ofensives contra un dels grans candidats a l’ascens. Els de Jordi Espinosa van aconseguir mantenir el marcador a zero fins que Alex Hidalgo (62’) va obrir la llauna. Al voltant de deu minuts després, Pablo (74’) va fer el segon, i va tancar-lo amb el tercer Guillem (85’). El Parc que per tant continua líder, amb ple de victòries i amb només dos gols en contra per catorze realitzats en aquests cinc partits jugats fins ara.

CF Santa Eulàlia 3-1 Lliçà de Vall
El Santa Eulàlia no vol deixar escapar els seus veïns barcelonins i suma tres punts més davant el Lliçà de Vall. El partit, igual que a l’altre partit a la ciutat de Barcelona, no va estrenar el marcador fins a la segona part, quan Carles Garcia (48’) va fer el primer per als homes de Miki Rodríguez. El partit avançava i tot el control dels de l’Hospitalet, que van ampliar el marcador a tres gràcies a un doblet de Sergio Moreno (74’) i (78’). Fins que al final del partit, els del Vallès Oriental van posar el gol visitant mitjançant Adrián Martínez (84’), que la propera jornada rebran la visita del seu veí, el CF Parets.

UD Lourdes 3-1 Santa Eulàlia de Ronçana
Torna a aparèixer el màxim golejador vallesà, aquest cop contra el seu ex-equip. Oscar, que va fer un ‘hattrick’ davant el Santa Eulàlia de Ronçana, ja ha fet onze gols en cinc partits disputats. Els gols no van arribar fins la segona part quan Oscar (55’) va obrir la llauna per als locals, però Carlos López (75’) va empatar per als santaeulaliencs a falta de quinze minuts pel final del partit. Però ràpidament va tornar a aparèixer Oscar (77’) que va tornar a passar per davant la UD Lourdes. El mateix Oscar (89’) va fer el tercer amb un Santa Eulàlia a l’atac que en comptes d’empatar, va encaixar un altre gol en contra.