lunes, 10 de octubre de 2016

RESUM JORNADA 6

Santa Eulàlia Ronçana 5-2 EF Barberà Andalucía "B"
08/10/2016   -   16:00h
Primera victòria de la temporada pel Santa Eulàlia de Ronçana que després de cinc partits sense guanyar, ho fa i de quina manera davant del Barberà "B". Tot i acabar el partit amb nou jugadors una part important del partit, l'equip de Raúl Rosúa va ser capaç de fer cinc gols als del Vallès Occidental. El partit començava de cara pels verd-i-blancs amb dos gols en catorze minuts amb gols d'Aitor Martí (12') i Carlos López (14'). Abans del descans, el Santa Eulàlia es quedava amb un home menys per l'expulsió de Jose Arias per doble groga en tres minuts. Tot i això, dos minuts després, Nil (42') feia el tercer gol per als locals. A la represa, els barberencs feien el primer gol gràcies a Eric Lisón (53'), però els verd-i-blancs tornaven a fer gol amb gol de Marc Alcala (61'). De seguida, els locals tornarien a patir una expulsió al minut 66 d'Aitor Caña, i uns minuts després Dani Colomera (67') feia el 4-2. Ja amb el partit gairebé acabat, Marc Alcala (88') tornava a fer gol per aconseguir el seu doblet en aquest partit.

Ametlla AE 1-4 UE Sant Celoni
08/10/2016   -   16:45h
Recuperació total la que ha aconseguit la UE Sant Celoni al camp de l'Ametlla AE. L'equip de Jordi Espinosa no va poder disputar el partit contra un dels pocs equips que encara no ha perdut cap partit i que portava dos partits consecutius sense guanyar. El Sant Celoni va apretar els primers minuts però no va aprofitar les ocasions de les quals va gaudir, i així en un contraatac, Oriol (25') feia l'1-0 per a l'Ametlla AE. El Sant Celoni ho intentava però no va ser fins a l'últim minut de la primera part quan Salvi (45') feia l'empat per als celonins. La segona part va ser totalment dominada per l'equip de Jesús Martín que va fer tres gols per posar l'1-4 final. Mora (51'), Gonzalo (56') i novament Mora (65') van fer els tres gols en poc menys de quinze minuts per emportar-se els tres punts del Municipal Josep Costa.

Vilamajor 1-0 UCF Santa Perpetua [PARTIT DE LA JORNADA 6]
08/10/2016   -   17:00h
El partit de la jornada es va resoldre a favor dels de Sant Antoni de Vilamajor per la mínima. La primera part, de domini visitant, va acabar 0-0 en uns minuts on els locals volien aconseguir el gol al contraatac. La segona part va sortir millor pel Vilamajor que va aconseguir el gol de la victòria gràcies a Luis Reyes (57'), després que els blanc-i-negres perdonessin una ocasió clara de gol. A partir d'aquí, el Vilamajor aconseguia fer seu el control del partit després de fer que el Santa Perpetua hagués de buscar el gol de l'empat amb insistència, que no van aconseguir gràcies a la sòlida defensa del Vilamajor. Així els Sergio Caceres igualen a la classificació als perpetuencs amb deu punts, els quals sumen dos partits sense guanyar i sense haver fet cap gol.

Atlètic Vallès 3-1 CF Ametlla del Vallès
08/10/2016   -   18:00h
L'Atlètic Vallès s'emporta els tres punts en el duel entre l'últim i el penúltim classificat de la darrera jornada. Amb aquesta victòria, l'equip de Granollers, aconsegueix els primers punts de la temporada i aconsegueix sortir del descens, beneficiat per les derrotes de Palautordera i Palau. El partit que van disputar els dos equips dissabte, va començar de nou a favor per l'Ametlla del Vallès amb gol d'Adama (22'), que ha fet dos gols en dos partits que ha disputat. L'Atlètic Vallès empataria el partit amb un penal transformat per Gines (38'), que ha fet tres gols aquesta temporada i tots tres de penal. A la represa, Dani Canudas (64') es feia en pròpia porta el segon gol per als granollerins i amb el partit pràcticament acabat, Edgar (89') va fer el tercer per aconseguir els primers punts de la temporada i enfonsar encara més les aspiracions de l'Ametlla del Vallès.

Lliçà de Vall 1-1 CF Parets
Derbi el que es va viure a Lliçà de Vall dissabte a la tarda en el qual el Parets arribava com a favorit, però en el que el Llicà tenia una motivació per intentar donar la sorpresa als seus veïns, en un partit que no es donava des de fa més de vuit anys. El Parets, un equip format per pujar a segona catalana, va ser superior però no va aconseguir transformar en gol les ocasions de les quals va disposar. Tant és així, que el Lliçà es va posar per davant amb un gol d'Erik Peralta (35'). L'alegria va durar poc, ja que Pedro Rodríguez Navío (44') va posar l'empat abans d'anar al descans i tornar a la segona part amb un extra de motivació. Però tot i això, cap dels dos equips va ser capaç de fer el segon gol que desfés l'empat al marcador al Municipal de Lliçà de Vall. D'aquesta manera, l'equip entrenat per Miguel Angel Lozano, aconsegueix treure un punt molt valuós contra un Parets que s'ha deixat quatre punts com a visitant i que es queda als mateixos de la primera posició.

Vilanova del Vallès 0-0 Canovelles
09/10/2016   -   12:00h
Empat sense gols per segona setmana consecutiva per al Vilanova del Vallès, però que tampoc ha encaixat cap gol en els últims quatre partits, encadenant cinc partits sense conèixer la derrota i sumant punts. Per la seva banda, el Canovelles aconsegueix un valuós empat a Vilanova, i resol la seva mancança defensiva en aquests últims partits en els quals havia encaixat una gran quantitat de gols. El partit va disposar d'ocasions per part dels dos equips en un duel emocionant en el que la capacitat defensiva dels dos equips va destacar per sobre de tot. Així ambdós conjunts puntuen després d'un inici dubitatiu, més accentuat en el cas del conjunt entrenat per Cristian Cobo.

Palau-Solità i Plegamans 0-6 Parc
Nova golejada i nous tres punts per al líder de la categoria, la UD Parc. En la que sembla, inicialment, la temporada en la que volen aconseguir el desitjat ascens de categoria, els del Pont de la Marina van aconseguir una nova golejada, aquest cop davant del Palau-Solità i Plegamans. Els de Sisco Pujol, que només comptaven amb 12 jugadors per disputar el partit, van patir per no encaixar més gols davant d'un equip molt superior i que no va donar opcions al conjunt palauenc. El minut quinze ja es van poder veure tres gols dels visitants, obres de Damien (9'), Guillem Gil (13') i de nou Damien (15'). No va ser fins a la segona part quan Guillem Camps (58' i 63') aconseguia el seu doblet en substituir al minut 30 Guillem Gil, autor del segon gol. Jordi Quintana (85') va fer el sisè i últim gol per als barcelonins per continuar líders a dos punts del segon classificat, la UD Lourdes.

Palautordera 1-2 UD Lourdes
09/10/2016   -   16:30h
El debutant molletà de la categoria no afluixa en aquest inici de lliga i suma tres nous punts per posar-se en segona posició només per darrere del Parc que ha fet 18/18 punts possibles. Els de Joaquin Rubio només han empatat un partit en aquestes sis jornades que s'han disputat fins ara, guanyant les cinc restants. Aquest cop sense cap gol del seu màxim golejador que no marca en un partit des que va començar la competició. Per la seva banda, el Palautordera torna a sumar una nova derrota i entra a les posicions de desens a causa de la victòria de l'Atlètic Vallès, fins ara ha sumat tres punts de la primera jornada contra el Palau-Solità i Plegamans. El partit va estar molt disputat, en un dels camps més difícils del grup, però la Lourdes es va avançar amb un gol d'Óliver (15'). L'equip de Santa Maria de Palautordera empataria el marcador amb un penal que transformava Jordi (29'). No seria fins al final del partit, quan la Lourdes faria el gol que els donés els tres punts gràcies a Albert Velasco (85'). Victòria 'in extremis' dels molletans que els fa seguir progressant i es planten a la segona posició com a l'alternativa dels principals aspirants.