lunes, 17 de octubre de 2016

RESUM JORNADA 7

Ferran Masip va debutar amb la UE Canovelles davant el líder aconseguint un empat
(Foto: Twitter UE Canovelles)

UE Canovelles 2-2 UD Parc
15/10/2016   -   16:30h
Primers punts que perd el líder, arriba a la jornada 7 al camp del Canovelles, que s'ha retrobat i aconsegueix un empat per ser optimistes de cara als propers partits tant difícils que els arriba. El Parc començava al partit amb un gol de Damien (15'), per confiar en una nova victòria dels barcelonins. Però els 'grocs' donarien un cop a la taula abans del descans amb un gol de Juanola (36'). Anirien al descans amb l'empat i a la represa els dos equips mostrarien el seu potencial, i va ser el Canovelles amb un gol de nou de Juanola (64') per posar per davant als de Cristian Cobo davant el líder. D'aquesta manera, els barcelonins van avançar línies i van aconseguir el gol de l'empat mitjançant Damien (77') i emportar-se un punt de Canovelles.

UE Sant Celoni 2-1 Palau Solità i Plegamans
15/10/2016   -   17:00h
La UE Sant Celoni es va emportar tres punts davant el Palau-Solità amb un gol als últims minuts. Mora (18') va posar per davant als celonins però els del Vallès Occidental van poder fer el gol de l'empat ben d'hora i Raul (24') va posar l'empat al marcador amb el gol visitant. No seria fins al final del partit, quan Salvi (80') faria el gol que donaria els tres punts als homes de Jesús Martín que fan retallar dos punts al Parc i fica més al Palau a les posicions de descens.

UCF Santa Perpetua 4-1 At. Vallès
15/10/2016   -   18:15h
Torna a sumar tres punts la Unificación després de dos partits sense guanyar, i l'Atlètic Vallès torna a perdre una setmana més amb una diferència de gols important. El Santa Perpetua va marxar al descans guanyant per 2-0 amb gols de Maikel (15') i Betico (44'). Els gols perpetuencs seguirien sumant-se al marcador local i Oscar Garcia (62') faria el 3-0 per als blanc-i-negres. Moha (78') faria el quart per als homes de Juan Pedro Verjaga. L'Atlètic Vallès faria el gol de l'honor, Jonathan (81'), per no marxar de zero cap a Granollers.

Vilanova del Vallès 3-2 Vilamajor
16/10/2016   -   12:00h
Bon moment de forma el que atravessa el Vilanova que no coneix la derrota des de la primera jornada, perdent al camp del Parets, i a més sent l'únic equip que ha tret punts a la UD Lourdes. Tot i això es va arribar al descans amb el marcador en contra per als vilanovins. El Vilamajor es va avançar al marcador amb un gol de Moha (12'), que va tenir una resposta amb el gol de l'empat per part del Vilanova gràcies al gol de Marc Rodríguez (28'). Però abans del descans, Guillem (45'), va fer gol de penal amb conseqüent expulsió d'un jugador del Vilanova. Amb un jugador menys, el Vilanova va aconseguir remuntar amb un doblet d'Iván Villalba (65') i (89'), donant la victòria a l'últim minut en un partit emocionant fins al final.

EF Barberà Andalucía "B" 1-1 Palautordera
Empat important per al Palautordera que els permet sortir dels descens, tot i arribar als últims deu minuts perdent. El Barberà "B" va aconseguir avançar-se al marcador ja a la segona part amb un gol de Ricki (64'), que torna a marcar des de la primera jornada. Però el Palautordera no es donaria per vençut i Jordi Cardoso (83') donaria l'empat als de Santa Maria de Palautordera a Barberà del Vallès i aconseguir punts contra un rival directe amb el que, previsiblement lluitaran per mantenir la categoria.

CF Parets 8-0 CE Llinars
Recital ofensiu el que va demostrar el CF Parets aquest diumenge a casa contra el Llinars. Els de Llinars del Vallès no van ser capaços de plantar cara a un equip amb un estel·lar Fran González que va fer sis dels vuit gols del seu equip. Tot i això, al descans, el resultat era de 2-0. El recital va començar ben d'hora i Fran González (11') va obrir la llauna, i el segon va ser en pròpia porta de David Mancha (22').no seria fins la segona part quan va arribar la gran part dels gols paretans. Fran (51') novament va fer el seu segon gol i Diego Novo (61') va posar el quart al marcador. A partir d'aquí, Fran González (62'), (67'), (72') i (85') va fer la resta de gols del partit, a un Llinars que va acabar amb el seu entrenador, Jose R. Abellan, expulsat.

Santa Eulàlia CF 2-2 Ametlla AE
16/10/2016   -   12:30h
Nou empat a casa del Santa Eulàlia que torna a deixar escapar dos punts com a locals a l'Hospitalet de Llobregat. L'Ametlla es presentava al camp barceloní després de dos partits consectius perdent contra un rival molt complicat. I el partit va començar a favor dels ametllencs, amb un gol de Bernat (10'). El Santa Eulàlia empataria el partit de penal transformat per Gerard García (36'), i tres minuts després Ricki (39') posaria el segon per als d'Hospitalet. L'alegria no duraria gaire, quan Adrià Ganduxé (42') faria l'empat a dos abans del descans. A la segona part, tot i les ocasions que van tenir els locals, no van ser capaços de guanyar el parrtit, i d'aquesta manera el segon empat en quatre partits com a local de l'equip de Miki Rodríguez.

UD Lourdes 5-1 Lliçà de Vall [PARTIT DE LA JORNADA 7]
16/10/2016   -   16:00h
La UD Lourdes segueix sorprenent als seus rivals i es situa co-líder, empatant a punts amb el Parc. Els homes de Joaquin Rubio, i capitanejats pel seu màxim golejador Oscar González, van aconseguir golejar al Lliçà de Vall que inicialment va plantar cara als molletans, però que finalment es va desfondar. La primera part va acabar 1-1, amb gols d'Oscar Gonzalez (25'), novament de penal per a la Lourdes, i d'Enric (39') per al Lliçà de Vall. A la segona part, la Lourdes va aconseguir posar-se per davant gràcies al gol d'Adrian Muñoz (57'), i a partir d'aquí van aparèixer els gol del 'pitxitxi'. En cinc minuts, Oscar (72'), (75') i (77'), va donar els tres punts a la Lourdes i fent que els llissanencs s'emportessin una golejada de Mollet del Vallès.

CF Ametlla del Vallès 2-3 Santa Eulàlia de Ronçana
16/10/2016   -   16:30h
Bones i millors sensacions les que ha deixat aquesta setmana l'Ametlla del Vallès al Municipal Josep Costa contra un equip difícil com és el Santa Eulàlia de Ronçana. El partit començava de la millor manera possible per als ametllencs, amb un gol en pròpia porta de Segura (10'), que els santaeulialencs van ser capaços de igualar amb un gol de Cazalla (29'). Però abans del descans, i amb un bon joc per part de l'equip de Ramon Seco, Albert Riera (43') va posar per davant els locals. A la represa, els verd-i-blancs van ser capaços de donar la volta al partit en dos jugades a pilota parada, on els autors dels gols van ser Javi Molina (58') i el segon obra novament de Cazalla (67') que aconseguia el seu doblet en el partit, segona victòria consecutiva per al Santa Eulàlia de Ronçana que està en línia ascendent i vol continuar sumant punts a les properes jornades.