viernes, 21 de octubre de 2016

PRÈVIA JORNADA 8

Ametlla AE - CF Parets
22/10/2016   -   16:45h
L'Ametlla AE encara un dels últims partits contra la part alta de la classificació, tot i que tindrà dues jornades molt difícils, començant aquesta setmana amb El Parets, l'equip favorit per a l'ascens que visitarà el Municipal Josep Costa per emportar-se els tres punts, i que l'equip de Jordi Espinosa vol mantenir a l'Ametlla del Vallès. Els paretans arriben amb una gran confiança després de golejar al CE Llinars per 8-0 i ja comencen a preparar-se per a les próximes jornades on s'enforntaran amb rivals directes a la classificació.

Vilamajor - UE Canovelles
22/10/2016   -   17:00h
Dos equips que arriben en forma després de perdre pocs punts a les últimes jornades. El Vilamajor ve de perdre per la mínima (3-2) contra el Vilanova, tot i que portava tres partits derrotant els seus rivals, i que volen tornar a la ratxa quant abans millor. Per la seva banda, el Canovelles, amb un inici amb molts dubtes, porta tres partits sense perdre i que en la última jornada ha aconseguit un punt contra el líder, la UD Parc, els primers que perdia l'equip barceloní.

At. Vallès - Vilanova del Vallès
22/10/2016   -   17:00h
Nova prova difícil per l'Atlètic Vallès que després de guanyar el seu primer partit i punts contra l'Ametlla del Vallès, va caure golejat i derrotat a Santa Perpètua, i que ara s'enfrontarà al Vilanova que continua sense perdre des de la primera jornada de lliga contra el totpoderós Parets. Els d'Àlex Milian només han encaixat dos gols en els últims cinc partits i voldran fer valer el seu potencial tant ofensiu com defensiu per emportar-se un partit que 'a priori' semblaria fàcil però que els granollerins no voldran perdre de nou.

Lliçà de Vall - EF Barberà Andalucía "B"
22/10/2016   -   18:00h
Acaba el 'Tourmalet' per al Lliçà de Vall que tot i això ha aconseguit treure dos punts contra els cinc primers classificats, i que ara s'enforntarà a rivals directes pels llocs de la classficiació. El primer d'aquests és el Barberà "B", que tot i no enforntar-se a cap dels cinc primers classificats encara, ha conseguit set punts, situant-se en tretzena posició, a quatre de les posicions de descens. Per tant, és un duel directe entre dos equips que estan separats per dos punts, a favor del filial barberenc, i que el Lliçà voldrà dedicar la victòria a la seva afició llissanenca.

CE Llinars - UD Lourdes
22/10/2016   -   18:15h
Moment complicat el que travessa el Llinars després d'encaixar la major golejada en el que portem de temporada, i que no guanya des de la segona jornada davant de l'Ametlla AE, i tindrà un paper important i difícil davant el co-líder, la UD Lourdes. El conjunt molletà, dirigit per Joaquin Rubio, busca continuar a la part alta de la classificació, demostrant l'equip sòlid que són, tot i que en aquest cas li tocarà jugar fóra de casa. Els molletans, que encara no s'han enfrontat contra cap dels cinc primers classificats, excepte ells mateixos, esperen arribar a aquests últims partits amb la màxima quantitat de punts per tal de poder gaudir de la confiança plena en les seves possibilitats.

Palau-Solità i Plegamans - Santa Eulàlia CF
23/10/2016   -   12:00h
Partit que de primeres arriba com a favorit l'equip barceloní, pels resultats obtinguts i per la classificació a la taula, on els palauencs encara no han aconseguit guanyar cap partit, únicament empatant un partit davant del Llinars. Per la seva banda, els de l'Hospitalet de Llobregat encara no han perdut i tenen encara un partit pendent davant de, precisament l'únic equip que ha empatat contra el Palau, el Llinars. Els homes de Miki Rodríguez, arriben al Vallès Occidental amb les idees de guanyar el partit i emportar-se els tres punts cap a casa.

UD Parc - UE Sant Celoni [PARTIT DE LA JORNADA 8]
23/10/2016   -   12:00h
El líder comença els seus enfrontaments directes contra rivals amb els qua haurà de lluitar per l'ascens a segona catalana. El primer serà la UE Sant Celoni, que encara no ha perdut, igual que el Parc, però que ha empatat un partit més que l'equip barceloní. L'equip del Pont de la Marina és el segon equip menys golejat i el més golejador conjuntament amb el Parets. Per la seva banda, els de Sant Celoni, també és un dels equips que més gols marca, però en canvi, és el més golejat dels set primers classificats. Les próximes setmanes els dos equips es stiuaran i es definiran les seves posicions arrel dels enfrontaments directes que tindran abdós equips.

Palautordera - CF Ametlla del Vallès
23/10/2016   -   16:30h
Enfrontament directe per les posicions baixes de la classificació i que dóna la possibilitat als equips de ferir a l'altre segons el resultat del partit. Els locals, que han sortit recentment del descens, volen agafar distància respecte al descens i per això comptaran amb el recolzament de la seva afició. Per la seva part, l'Ametlla del Vallès, busca els seus primers punts per aproximar-se a la salvació del conjunt de Ramon Seco, que després de la millora visible a l'última jornada, vol seguir amb la bona dinàmica de joc aconseguida pel ametllencs.

Santa Eulàlia de Ronçana - UCF Santa Perpètua
23/10/2016   -   19:00h 
Partit atípic el que es viurà diumenge per la tarda a Santa Eulàlia de Ronçana, on els locals volen continuar amb la bona ratxa, després de les derrotes inicials contra els rivals de màxima categoria. Aquesta setmana s'enforntaran al Santa Perpetua, que a diferència de la temporada passada, han aconseguit posar-se a les posicions nobles, com alternativa als primers classificats. Els homes de Juan Pedro Verjaga han aconseguit refer-se com a equip i només han perdut dos partits dels set primers, en els quals han perdut per la mínima ambdós partits. Per la seva banda, els locals, que venen de guanyar al cuer per la mínima tindran una pedra de toc per intentar emportar-se els tres punts com a locals davant la seva afició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario