viernes, 14 de octubre de 2016

PRÈVIA JORNADA 7

 
La UE Sant Celoni busca seguir invicte i retallar distàncies amb el líder


UE Canovelles - UD Parc
15/10/2016   -   16:30h
Partit difícil el que tindrà el Canovelles aquesta setmana davant el líder, la UD Parc. Els barcelonins volen continuar amb el ple de victòries i mantenint o fins i tot, ampliant distàncies amb els seus perseguidors, però el conjunt del Vallès Oriental no li posarà les coses fàcils. Els de Cristian Cobo, que sumen dos partits sense encaixar gol i sense perdre, voldran seguir amb la bona dinàmica després de l'inici negatiu que van viure els primers partits.


UE Sant Celoni - Palau Solità i Plegamans
15/10/2016   -   17:00h
Situació complicada la que està vivint el Palau després de entrar en posicions de descens a causa de la seva contundent derrota a casa contra el Parc. Els Palauencs, que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada, visitaran Sant Celoni amb l'esperança de treure un resultat positiu contra un equip del Baix Montseny que encara no ha perdut cap partit i que únicament ha empatat un partit a casa contra el Llinars.

UCF Santa Perpetua - At. Vallès
15/10/2016   -   18:15h
Dos partits sense guanyar són els que porten els locals en aquesta jornada 7. Els perpetuencs, que van encaixar una derrota a Vilamajor la passada jornada, volen jugar davant la seva afició, camp en el qual encara no han perdut i en el que es volen fer forts. Per la seva banda, l'At. Vallès arriba amb la confiança d'haver guanyat el seu partit, a un Municipal Paco Navarro que a les últies temporades no se l'ha donat bé, derrotats a la última temporada en ambdós partits.

Vilanova del Vallès - Vilamajor
16/10/2016   -   12:00h
A la tercera va la vençuda, i això és el que busca el Vilanova en aquesta jornada, tornar a guanyar després de dos empats sense gols consecutius. Per contra, els homes d'Àlex Milian porten quatre partits sense encaixar cap gol, fet que reforça la seva millora defensiva. Per la seva part, el Vilamajor arriba a Vilanova del Vallès amb tres victòries consecutives i no perden des de la seva visita al camp de la Lourdes. Voldran fer bons els tres punts aconseguit a casa contra el Santa Perpetua i seguir sumant de tres en tres.

EF Barberà Andalucía "B" - Palautordera
16/10/2016   -   12:00h
Moment complicat el que travessen els dos equips en el qual han perdut la gran part dels partits i que estan a prop o dins de les posicions del descens. Els barberencs jugaran com a locals, on contra rivals en posicions inferiors a la taula han aconseguit els tres punts. Els de Santa Maria de Palautordera no han guanyat des de la primera jornada quan van guanyar a l'últim minut al Palau-Solità, aconseguint els primers i últims punts del que portem de temporada.

CF Parets - CE Llinars
16/10/2016   -   12:00h
Després de perdre els dos segons punts de la temporada i allunyar-se a quatre punts del líder, el Parets torna a jugar a casa on encara no ha perdut cap punt i on buscarà tornar a ser l'equip que venç i convenç al Municipal Josep Seguer. Davant tindrà el Llinars que porta tres partits sense guanyar, però que gràcies al seu màxim golejador, Ferran Font, es manté puntuant, i perdent únicament un partit.

Santa Eulàlia CF - Ametlla AE
16/10/2016   -   12:30h
Després d'una jornada de descans, que hauran de recuperar próximament, el Santa Eulàlia rep a un dels equips que pujant de quarta catalana ha demostrat que es vol mantenir a tercera sí o sí. Els de Miki Rodríguez, que es volen mantenir a prop del Parc per convertir-se en l'alternativa, hauran de fer les coses molt bé per tal de guanyar a l'Ametlla, que ve de dos partits sense guanyar i enmig del 'Torumalet' competitiu. Per tant, serà un partit que el que es vulgui emportar punts haurà de fer les coses molt bé i estar acertat a les seves decisions.

UD Lourdes - Lliçà de Vall [PARTIT DE LA JORNADA 7]
16/10/2016   -   16:00h
El partit de la jornada d'aquesta setmana el protagonitzen dos equips de recent incorporació a tercera catalana. La Lourdes, nova revel·laciód de la lliga que està en plaça de promoció d'ascens i a dos punts del líder, rep al Lliçà de Vall que després d'un inici irregular, ha aconseguit treure punts de partits molt difícils com són Sant Celoni i Parets. El partit promet ser intens però sembla que la classificació, el camp i la opinió dels votants, donen com a favorit al conjunt local.

CF Ametlla del Vallès - Santa Eulàlia de Ronçana
16/10/2016   -   16:30h 
Nou torn per a l'Ametlla del Vallès per sumar els seus primers punts, que es van quedar ben a prop la passada jornada contra l'Atlètic Vallès. Els de Ramon Seco, que han recuperat a jugadors clau de l'ascens des de quarta catalana, reben a un Santa Eulàlia, en un horari atípic per ambdós, que recentment ha aconseguit la seva primera victòria i ja mira de començar a pujar posicions de la classificació. Els de Raúl Rosúa volen sumar de tres en tres i que millor manera de fer-ho que al Municipal Josep Costa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario