jueves, 1 de septiembre de 2016

PRÈVIA JORNADA 1



UE Canovelles - CE Llinars
Duel entre un Canovelles que manté el bloc de l'any passat amb incorporacions i que volen continuar amb la bona dinàmica amb la qual van acabar la passada temporada, i un Llinars que canvia una part important dels seus jugadors, intentant demostrar que pot continuar lluitant amb els "grans".



Ametlla AEC - Lliçà de Vall
Partit que enfronta equips que la temporada 15/16 jugaven a 4cat i 2cat respectivament, trobant-se en aquesta #3cat9 per intentar començar amb bones sensacions aquesta nova lliga. L'Ametlla manté el bloc de jugadors que els va fer campions i el Lliçà, amb tots els jugadors nous, voldrà emportar-se els tres punts i presentar la seva candidatura l'ascens.



UE Sant Celoni - At. Vallés
La fusió entre els clubs de Sant Celoni vol fer un salt de qualitat a la nova entitat per lluitar per les posicions capdavanteres del grup. Davant tindrà l'únic equip de Granollers, que ha remodelat el seu cos tècnic i jugadors, volent recuperar sensacions dels resultats obtinguts a la pretemporada.



Palau-Solitá - Palautordera 
Un altre dels equips que vol començar la competició guanyant el seu primer partit de la temporada, posats a prova pel conjunt de Santa Maria de Palautordera, que també voldrà començar emportant-se els tres punts cap al Vallès Oriental.



UD Parc - Santa Eulàlia de Ronçana
Primer dels dos partits que es jugarà a la comarca del Barcelonès, on es començarà a lluitar per les zones privilegiades de la classificació i que ambdós equips voldran ocupar. L’equip barceloní manté una part dels jugadors que la temporada passada van lluitar per la plaça de promoció i tindrà difícil per superar a un equip que vol fer un pas endavant i presentar les seves credencials amb un grup jove i amb projecció.



CF Parets - Vilanova del Vallés
Partit de la jornada per la proximitat i per la qualitat que han trobat els dos equips durant aquest estiu. Un Parets totalment renovat voldrà començar dedicant una victòria a la seva afició davant un Vilanova que manté la gran part dels jugadors de l'any passat, incorporant-ne d'altres categories superiors per tornar a 2cat.



Santa Eulàlia - CF Vilamajor 
El nouvingut a #3cat9 rep a un dels millors equips a la primera volta de l'última temporada. Els de l'Hospitalet arriben sense haver perdut cap partit durant la pretemporada tot i jugar amb equips potents. El Vilamajor manté un gran bloc de jugadors que lluitaran per iniciar la temporada com la darrera i poder mantenir aquesta regularitat que els hi va faltar.



UD Lourdes - Unificación Santa Perpetua
Duel Mollet-Santa Perpetua que servirà als molletans per tal d'intentar tornar a la ratxa de bons resultats a casa que van fer-los arribar a quarts de final de la Copa Catalunya. Per la seva banda, els blanqui-negres, volen espantar els fantasmes de la temporada passada a la qual van trigar 8 jornades a aconseguir una victòria en lliga, encara que no han guanyat cap partit aquesta pretemporada.



EF Barbera Andalucía B - CF Ametlla
Dos equips nous, un de jugadors que formen un grup nou i l'altre d'incorporació al 'grup nou' després de l'ascens assolit la temporada passada com a subcampions. La visita dels de l'Ametlla al Municipal Antoni Serra servirà per definir les aspiracions de cada equip dins de la temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario