jueves, 15 de septiembre de 2016

PRÈVIA JORNADA 3


CF Ametlla Vallès – Unificación Santa Perpetua
Dissabte 17/09/2016 – 16:00h
Segon partit consecutiu de l’Ametlla com a local, que després de perdre per la mínima davant el Canovelles, voldrà guanyar el primer partit d’aquesta temporada davant la seva afició, on en principi ja podrà comptar amb el nou fitxatge, Gerard Batlles, procedent de la Torreta. El conjunt perpetuenc arriba amb una gran confiança després de guanyar 3-0 al filial de l’EF Barberà, que curiosament la primera jornada va golejar al conjunt ametllenc per 4-0. Sobre el paper sembla un partit en el qual el clar favorit és el conjunt blanc-i-negre, però els homes de Ramon Seco voldran trencar la dinàmica negativa inicial i aconseguir els seus primers punts.

UE Canovelles – Ametlla AE [PARTIT DE LA JORNADA 3]
Dissabte 17/09/2016 – 18:00
Igualtat total en el partit de la jornada 3, en el qual els dos equips arriben amb 3 punts (1 victòria i 1 derrota) i amb els mateixos gols a favor que en contra. El conjunt ‘groc’ va perdre el primer partit que va jugar a casa davant el CE Llinars en un partit amb 9 gols. El Canovelles, és el segon equip més golejador, gràcies al seu trident format per Juanola, Borja i Blazquez els quals han fet 5 dels 7 gols de la Unió. Per contrapartida, són l’equip que més gols encaixa, un total també de 7, aspecte que haurà de millorar davant dels ametllencs. Per la seva part, l’Ametlla AE repeteix com a visitant, situació en la qual encara no ha puntuat, perdent a la segona jornada per la mínima davant, en aquest cas també, el CE Llinars. Els de Jordi Espinosa volen recuperar la bona dinàmica de la primera jornada a través de la solidesa defensiva, intentant encaixar els mínims gols possibles, i guanyar el partit amb les ocasions de les quals disposin durant els 90 minuts del ‘matx’.

UE Sant Celoni – Palautordera
Dissabte 17/09/2016 – 18:45
El líder durant aquestes dues jornades inicials ha estat el mateix i no és altre que la UE Sant Celoni, el nou club del municipi del Baix Montseny vol aconseguir els tres punts per continuar sumant de tres en tres i aconseguir el 9/9 inicial que els col·locaria com a un dels principals candidats a l’ascens. Per quedar-se amb els tres punts a Sant Celoni, l’equip dirigit per Jesús Martín haurà de superar al Palautordera en el que serà un duel amb motivació per totes dues parts per tal de superar els veïns i guanyar el derbi del Baix Montseny. Segona pedra de toc per al Conjunt de Santa Maria de Palautordera que haurà d’afrontar en les pròximes jornades uns partits amb gran dificultat.

Parc – Lliçà de Vall
Diumenge 18/09/2016 – 12:00
El conjunt barceloní està demostrant que continua en la mateixa forma que l’any passat, continua guanyant i encara no ha encaixat cap gol, mantenint la seva porteria a zero en els dos partits inicials. Per la seva banda, el conjunt de Miguel Ángel Lozano, ex-entrenador del FC Ordino d’Andorra, comença el seu particular ‘Tourmalet’, enfrontant-se als equips amb aspiracions de pujar a segona catalana. El primer partit d’aquesta època difícil és el conjunt del Pont de la Marina que jugarà a casa i posarà les coses molt difícils a l’equip vallesà. La duresa de l’equip, l’experiència a la categoria i l’estat de la gespa del camp posarà a prova als joves jugadors llissanencs.

Palau-Solità i Plegamans – CE Llinars
Diumenge 18/09/2016 – 12:00
Partit dominical al Municipal Francesc Serracanta en el qual els locals buscaran aconseguir els seus primers punts en aquesta competició. Inici molt diferent del de la temporada passada on va perdre el primer partit a la jornada 5, guanyant 3 partits dels 4 inicials per posar-se líder, a diferència d’aquest inici de temporada que ocupa la 14ª posició sense haver guanyat cap partit, tot i que tots dos els ha perdut a l’últim minut del ‘matx’. Per la seva part, el Llinars arriba amb la confiança plena, igual que els seus punts aconseguits, després de guanyar per la mínima a Canovelles i Ametlla AE. El màxim golejador del grup, Ferran Font del Llinars, ha fet quatre dels set gols del seu equip i voldrà continuar amb la gran dinàmica inicial, encara que de bon segur estarà ben vigilat per la defensa palauenca.

CF Parets – At. Vallès
Diumenge 18/09/2016 – 12:15
El principal candidat a l’ascens torna a jugar al Josep Seguer davant de la seva afició per demostrar que la visita al camp del Vilamajor va ser qüestió de falta d’encert i no voldran fallar contra un Atlètic Vallès que ha confeccionat el seu equip amb algun dels jugadors que s’han vist obligats a abandonar l’equip paretà. Per tant arribaran amb una gran motivació per demostrar que s’equivocaven i emportar-se els primers punts de la temporada per l’equip granollerí, tot i que l’inici de lliga està sent molt dur contra equips amb un clar objectiu: la segona catalana.

Santa Eulàlia – Santa Eulàlia de Ronçana
Diumenge 18/09/2016 – 12:30
Duel de Santa Eulàlia’s a l’Hospitalet de Llobregat però amb precedents molt diferents per a tots dos equips. L’equip de Miki Rodríguez, que ha aconseguit els sis punts disputats fins ara, s’enfrontarà a un equip dirigit per Raúl Rosúa que encara no ha aconseguit puntuar, tot i que l’objectiu inicialment no era aquest. El dur inici per l’equip verd-i-blanc fa que els duels directes hagin arribat ben d’hora i l’estat físic i tàctic no estigui sent l’adequat per disputar els partits de forma competitiva. Els de l’Hospitalet de Llobregat volen fer 9/9 per tal de situar-se com a líders en solitari, que en el moment de jugar el seu partit ja coneixeran el resultat del partit a Sant Celoni i del que ben segur estaran pendents.

UD Lourdes – Vilamajor
Diumenge 18/09/2016 – 16:00
Partit en el qual s’enfronten dos dels equips que millor competeixen els partits com a locals, d’aquesta manera adquireix un lleuger avantatge la Lourdes que actuarà davant de la seva pròpia afició. Els de Mollet del Vallès esperen poder fer el seu primer gol que no sigui des dels 11 metres, ja que fins ara només han pogut demostrar que la seva capacitat golejadora és de penal i del seu pitxitxi Oscar. Davant seu tindrà un Vilamajor que arriba reforçat després de l’empat a Sant Antoni contra el Parets. Per emportar-se punts ho hauran de fer a un camp on la Lourdes no perd des del 24 d’octubre del 2015, per tant, feina difícil pels homes de Sergio Càceres que ha aconseguit recuperar pel seu equip Bilal Bassou, element important dins l’equip després del gran inici la temporada passada.

EF Barberà Andalucía “B” – Vilanova del Vallès
Diumenge 18/09/2016 – 18:00
Dos equips necessitats de confiança en ells mateixos per tirar endavant un partit que es presenta disputat, en un camp difícil per als equips visitants com és el Mpal. Antoni Serra. L’últim partit de la jornada, que es jugarà diumenge a la tarda, vol servir per fer recuperar sensacions perdudes al filial del Barberà després de la contundent derrota a Santa Perpètua. Aquestes bones sensacions viscudes a la primera jornada davant una Ametlla del Vallès desconeguda i sense una gran quantitat de jugadors. Per la seva banda, els vilanovins volen començar a puntuar de tres en tres per demostrar que són un equip competitiu que vol situar-se a les posicions nobles de la classificació contràriament d’on es troben actualment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario