jueves, 8 de septiembre de 2016

PRÈVIA JORNADA 2

CF Ametlla Vallès – UE Canovelles
Dos equips que busquen aconseguir els seus primers punts per començar a sumar i pujar llocs a la classificació per intentar iniciar aquesta competició amb confiança després de la derrota a la primera jornada on tots dos van encaixar més gols dels esperats. L’ametlla, que ha sofert la baixa d’una gran quantitat de jugadors espera tirar endavant un partit que es presenta difícil tot i jugar a casa. Per la seva part, el Canovelles busca redimir-se de la derrota que va patir al seu propi camp davant del Llinars, després de posar-se dos cops per davant al marcador.


Unificación Santa Perpetua - EF Barbera Andalucía “B”
Derbi entre dos equips del Vallès Occidental que es presenta amb objectius diferents per a cada equip. L’equip local buscarà sumar els seus primers punts després de la derrota al camp de la Lourdes amb un gol de penal, i espantar els fantasmes de la temporada passada que van fer que no sumessin els tres punts fins a la jornada 8. Els de Barberà volen continuar la ratxa de victòries després de golejar l’Ametlla al seu propi camp i haver jugat un partit entre setmana, guanyant per 0-3 al Tibidabo Torre-Romeu, i continuar amb les bones sensacions en aquest inici.


Vilanova del Vallés - UD Lourdes
Partit de sensacions el que es viurà a Vilanova, on l’equip entrenat per Alex Milian buscarà els tres punts contra el primer rival amb el nivell de la categoria, després d’enfrontar-se i perdre contra el Parets. Per la seva banda, la Lourdes, intentarà demostrar que la victòria inicial no va ser qüestió de sort i voldran fer veure que són igual o més forts com a visitants, lluny del Municipal Joan Bocanegra. L’equip de Vilanova encara no ha fet cap gol i l’equip molletà encara no ha encaixat cap, per tant, l’emoció i el futbol ofensiu estan assegurats.


CF Vilamajor - CF Parets
Dur inici el que l’ha tocat afrontar als de Sant Antoni de Vilamajor. Després d’estrenar-se amb el Santa Eulàlia a l’Hospitalet de Llobregat amb derrota, en aquesta segona jornada s’haurà d’enfrontar al principal candidat a l’ascens a segona catalana, tot i que ho faran a casa, el Parets. El conjunt paretà, es posarà a prova després de guanyar a un altre dels equips que previsiblement ha de quedar a la part alta de la classificació, i que haurà de demostrar la seva capacitat de mantenir la regularitat també com a visitant.


At. Vallés - Santa Eulàlia
Primer partit al Municipal Primer de Maig que rebrà la visita del sorprenent i en forma Santa Eulàlia, un equip jove que busca deixar marca en aquesta lliga i que per sumar els tres punts, els hi haurà de treure de les mans a un equip granollerí que ha patit una remodelació profunda dins de la seva plantilla i que voldrà refer-se de la contundent derrota encaixada a Sant Celoni.


Santa Eulàlia de Ronçana - UE Sant Celoni [PARTIT DE LA JORNADA]
L’equip de Raúl Rosúa es presenta davant la seva afició amb l’objectiu de realitzar una bona temporada i poder quedar a prop de les posicions capdavanteres de la classificació, intentant ser més regulars que la passada temporada i guanyant partits com el que es viurà aquest cap de setmana davant la UE Sant Celoni. L’equip celoní arriba amb una gran confiança després de la golejada que va aconseguir al seu propi camp davant l’Atlètic Vallès. El gran bloc que mantenen de la PB Sant Celoni i les incorporacions que han afegit la qualitat suficient a l’equip, faran que en aquesta segona jornada demostrin si poden aspirar a “alguna cosa més”.


Palautordera - UD Parc
Primera visita de l’equip del Pont de la Marina a terres del Vallès Oriental. L’equip barceloní, que va vèncer per la mínima a la primera jornada, haurà de demostrar que és igual de fort com a visitant, tant com ho és com a local. I per fer-ho haurà d’enfrontar-se a un equip que es va salvar pels pèls la passada temporada i que no vol tornar a repetir la mateixa dinàmica. Aquest duel posarà en situació dos conjunts que tenen diferents objectius però que segurament deixarà en constància que al futbol pot passar de tot.


Lliçà de Vall – Palau-Solità i Plegamans
Es veuen les cares dos equips que van acabar la primera jornada amb una derrota per la mínima i amb el mateix resultat. El Lliçà sortirà al camp amb l’avantatge de jugar a casa davant de la seva afició i volent emportar-se la primera victòria. En canvi, els de Palau-Solità, que vénen de perdre a l’últim minut contra el Palautordera, voldran donar un cop a la taula, en aquest partit entre dos equips joves i amb la necessitat de sumar els seus primers punts de la temporada.

CE Llinars - Ametlla AE
L’equip de Jordi Espinosa visita el camp del Llinars després de la seva victòria a casa davant el Lliçà de Vall (3-2), on es trobaran amb un equip que manté jugadors importants de l’any passat i que els van donar els tres punts al camp del Canovelles. Ferran Font, primer pitxitxi d’aquest grup de Tercera Catalana, buscarà fer més gols per donar la victòria al Llinars, després del ‘hat-trick’ a la primera jornada.

Prèvia 3cat9 J.2 

No hay comentarios:

Publicar un comentario