lunes, 19 de septiembre de 2016

RESUM JORNADA 3

Gran expectació per viure el derbi entre el Sant Celoni i el Palautordera

CF Ametlla Vallès – Unificación Santa Perpetua
Segona victòria perpetuenca i segona golejada consecutiva, aquest cop davant d'una Ametlla que no va tenir capacitat de reacció. El partit es va posar de cara amb un penal sobre Albert (30'), que ell mateix es va encarregar de transformar en gol. Al començament de la segona part, en una errada defensiva, el conjunt dirigit per Ramon Seco es va fer el 0-2 en pròpia porta (47'). Els gols van continuar arribant en una tarda plàcida per als blanc-i-negres. Oscar (59'), Maikel (79') i Jordi Camí (82') van completar els gols visitants per emportar-se els tres punts del Josep Costa. El conjunt ametllenc encara no ha puntuat i continua amb aquest inici negatiu per a les aspiracions de permanència del club, per la seva banda, el Santa Perpetua confirma el bon començament i que a la pròxima jornada es veurà les cares amb un Canovelles amb baixes confirmades.

UE Canovelles – Ametlla AE [PARTIT DE LA JORNADA 3]
D'una golejada a una altra golejada, aquest cop a Canovelles davant de l'altre equip del Josep Costa, l'Ametlla Associació Esportiva. Els de Jordi Espinosa van derrotar amb solvència l'equip 'groc' que va acabar amb 9 jugadors sobre del verd. El partit començava amb ocasions de l'equip visitant, fins que en un contraatac Oriol (35') feia el primer de la tarda, i el mateix Oriol (58'), en una jugada calcada a l'anterior gol, va fer el segon del seu equip en el partit i el seu quart gol en dos partits que ha jugat aquesta temporada. Abans d'aquest segon gol, tots dos equips es van quedar amb un home menys per les expulsions de Javi Blazquez i Bernat (52'). Amb molts espais i el Canovelles atacant per intentar remuntar el partit, va arribar el tercer gol de Miguel (72'). A la següent jugada la Unió es va quedar amb 9 jugadors i feia que l'equip de Cristian Cobo hagués de jugar els últims 20 minuts en inferioritat. L'Ametlla va saber aprofitar-ho i Miguel (81') va fer el seu doblet per sumar tres gols en 3 partits. D'aquesta manera l'AE Ametlla aconsegueix tres punts per fer 6/9 i per la seva part, el Canovelles es queda amb 3, aconseguits precisament la darrera jornada davant el CF Ametlla.

UE Sant Celoni – Palautordera
Derbi del Baix Montseny que es va viure amb gran expectació i tensió per ambdós conjunts i respectives aficions. Un altre partit que va acabar amb diverses expulsions per les dues parts fruit de la motivació que defineix un partit d'aquestes característiques, amb un total de 20 targetes que es van veure (17 grogues i 3 vermelles). Les expulsions de Ilyass (60') i Edgar (89') pel Palautordera i d'Albarran (79') pel Sant Celoni, farà que els efectius disponibles per a les pròximes jornades siguin inferiors. Amb tota la tensió acumulada i les cames cansades, els homes de Jesús Martín van ser capaços de fer un gol en un córner per mitjà de Cristian Mateu (88'). Tot i que el Sant Celoni no va mostrar un nivell molt superior al Palautordera en la primera part del partit, a la segona va dominar i es va quedar amb els tres punts per ser un dels dos equips en fer 9/9.

Parc – Lliçà de Vall
L'equip barceloní és el nou líder d'aquest grup 9 de la tercera catalana amb permís del Sant Celoni. El conjunt de la ciutat de Barcelona va golejar a un Lliçà que no va ser capaç d’aproximar-se al marcador per disputar el partit al Fort-pienc. El Parc va aconseguir posar-se per davant al marcador amb tres gols de Ricardo (17'), Jaime (30') i Damien (38'), aquest últim de penal. Abans del descans els llissanencs aconseguien fer el que seria 'gol de l'honor' mitjançant Adrian (43'). A la segona part, Nika (56') posava el quart gol per als barcelonins i Guillem (89') feia el cinquè amb el partit molt trencat i pràcticament acabat. D'aquesta manera els del Pont de la Marina són líders gràcies al 'gol-average', fent que els llissanencs descendeixin fins a la 13na posició.

Palau-Solità i Plegamans – CE Llinars
Empat entre dos equips que arribaven amb perspectives totalment diferents entre si. El Palau com a local, volia aconseguir els seus primers punts per començar a pujar posicions després de dues derrotes als últims minuts de partit. Per la seva part, el Llinars venia d'aconseguir sis punts de sis possibles i amb la confiança d’estar a una zona privilegiada de la classificació. Dos equips joves que han demostrat la seva capacitat ofensiva majoritàriament durant la segona part. El Llinars ha estat capaç d'avançar-se al marcador a l'inici de la segona part gràcies al seu màxim golejador Ferran Font (50'), el qual ja suma cinc gols en tres partits. En aquest moment el Palau, que volia puntuar en aquest partit, es va tirar endavant i en una passada llarga des de la defensa Nil (79') posava l'empat al marcador, que no va canviar més fins al xiulet final de l'àrbitre.

CF Parets – At. Vallès
Victòria fàcil pel Parets davant l'Atlètic Vallès, en el que han arribat tots els gols a la segona part del partit. La primera part acabava amb un domini del conjunt paretà que no ha acabat de fer el gol que buscava a totes les ocasions errades als últims metres. L'Atlètic Vallès només ho intentaria amb una falta desviada des de fora de l'àrea poc abans del descans. A la segona part, Fran (56', 77' i 82') faria un 'hattrick' que deixa l'equip granollerí amb 0 punts i sense capacitat de resposta durant tot el partit. Així l'equip entrenat per David Parra, continua sumant i sense encaixar cap gol en tres partits, tot i que la propera jornada els tocarà visitar un equip difícil com és el Santa Eulàlia de Ronçana. Per la seva part, l’Atlètic Vallès buscarà els seus primers punts contra la Lourdes.

Santa Eulàlia – Santa Eulàlia de Ronçana
Empat entre els Santa Eulàlia’s a l’Hospitalet de Llobregat en el que els visitants aconsegueixen el primer punt d’aquesta temporada. Els de Raúl Rosúa van aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Manolo (10’) a l’inici del partit, però Maca (34’), tot i que Cazalla (36’) va tornar a posar per davant a l’equip verd-i-blanc. A la segona part el conjunt dirigit per Miki Rodríguez, va començar a dominar el partit i va fer dos gols per posar-se per davant, primer amb un gol de Jose Alberto (53’) i després un altre de Riki (60’). Però els del Vallès Oriental no havien dit la seva última paraula i Jose Arias (85’) amb un bon gol va donar el primer punt als de Santa Eulàlia de Ronçana. La propera jornada el Santa Eulàlia visitarà Palautordera, i per la seva banda, el Santa Eulàlia de Ronçana rebrà al favorit per a l’ascens, el CF Parets, que encara no ha encaixat cap gol.

UD Lourdes – Vilamajor
Gran rendiment el que està oferint la UD Lourdes en aquest inici de competició després d’assolir l’ascens com a campions a quarta catalana. El ‘pitxitxi’ de l’equip molletà, Oscar, va fer els dos gols en un partit en el qual es va disputar molt el control de la pilota i en el que el conjunt visitant no va aprofitar les ocasions que va tenir durant els 90 minuts. Oscar (36’) va fer el primer per obrir la llauna i es convertia en el primer gol del jugador molletà i de la Lourdes que no era de penal. Tot i que per continuar amb la tradició, per tercera jornada consecutiva, Oscar (70’) va fer el seu doblet, novament des dels onze metres. El Vilamajor no va tenir encert de cara el gol i no es va emportar punts de la seva visita al Joan Bocanegra, que suma una jornada més sense perdre a casa.

EF Barberà Andalucía “B” – Vilanova del Vallès
El filial del Barberà perd el seu segon partit consecutiu, aquest cop per la mínima i a casa, davant d’un Vilanova del Vallès que guanya el seu primer partit després de perdre davant del Parets i empatar contra la Lourdes. El partit va començar disputat i amb un Vilanova que era sòlid defensivament i sense concedir ocasions al conjunt barberenc. I així va arribar el gol de Manu (27’) superant al porter local per posar per davant al marcador al seu equip. Durant la segona part l’equip de Jordi Garcia, va intentar fer el gol que li donés un punt però entre el poc encert local i la defensa i porter rival van fer que el conjunt de Vilanova s’emportés els tres punts del Municipal Antoni Serra. A les pròximes jornades el filial haurà de visitar el camp del Vilamajor, on haurà de treballar molt per aconseguir punts i deixar les dues derrotes consecutives en el passat. Per la seva banda, el Vilanova afrontarà un partit, que es preveu més fàcil que l’últim disputat, a casa contra l’Ametlla del Vallès.