lunes, 5 de septiembre de 2016

RESUM JORNADA 1

UE Canovelles 4-5 CE Llinars
Partit molt disputat i amb molts gols en el que va destacar l'actuació de Ferran Font per part del Llinars amb un hattrick i de Javi Blazquez del Canovelles amb un doblet. El gol inicial del Llinars va ser remuntat pel Canovelles en 13' minuts per posar-se 3-1. A falta de 20 minuts pel final del partit el conjunt llinarssenc posava l'empat però a falta de 15', el golejador Blazquez posava la Unió per davant. De penal empatava el Llinars i restant 5 minuts pel final Marc Lucas posava el 4 a 5 final.

Ametlla AE 3-2 Lliçà de Vall
El debut de l'Ametlla AE i el Lliçà de Vall a tercera catalana es va resoldre amb una victòria per la mínima davant un conjunt lliçanenc jove i amb ganes de començar la lliga emportant-se els tres punts de l'Ametlla. Els de Jordi Espinosa, amb diverses baixes de jugadors per a la primera jornada, van haver de plantejar el partit de forma no habitual i els va sortir bé, guanyant el partit en el minut 84'.

UE Sant Celoni 5-1 At. Vallés
El primer líder de la lliga és la UE Sant Celoni després de golejar un Atlètic Vallés molt renovat respecte a la temporada passada. El resultat de 3-1 al minut 25' feia preveure que seria un partit amb molts gols. Mora (9') va avançar als celonins però Antonio (15') va posar l'empat al marcador, encara que els següents deu minuts van ser de total domini del Sant Celoni fent dos gols més Mario (19') i Arnau (25'). A la segona part, Mario per segon cop (58') i Christian Montes (73') posaven el resultat final.

Palau 2-3 Palautordera
El Palautordera es va emportar els 3 punts de Palau-Solità i Plegamans per la mínima amb un gol a l'últim minut de Jonatan (89'). Els de Santa Maria de Palautordera van empatar abans del descans el gol inicial d'Hèctor (15'). En el començament de la segona part, Jordi Llop (53') va remuntar el partit però Nil (70') va tornar a empatar-lo abans del gol final del Palautordera.

UD Parc 1-0 Santa Eulàlia de Ronçana
L'equip barceloní va aconseguir el primer triomf de la temporada per reafirmar-se com a candidat a l'ascens per segon any consecutiu, tot davant d'un Santa Eulàlia de Ronçana que conserva la seva capacitat de competir els partits contra equips amb grans aspiracions. Tomàs (47') va aconseguir l'únic gol del partit que va donar la victòria als del Pont de la Marina que afrontaven la primera jornada amb moltes baixes.

CF Parets 2-0 Vilanova del Vallés
Victòria solvent del Parets que es presentava davant de la seva afició amb el clar objectiu de pujar a segona catalana. Diego Novo va debutar marcant el primer gol al minut 30' i amb l'expulsió d'Eleder quan quedaven 20 minuts, va disminuir la capacitat defensiva del Vilanova. Martí Batllé (83'), màxim golejador del Parets la passada temporada i del Vilanova la temporada anterior, feia el segon partit contra el seu ex-equip, dos minuts després d'entrar al camp.

Santa Eulàlia 3-1 CF Vilamajor
El Santa Eulàlia comença la nova temporada amb 3 punts davant el Vilamajor que es va posar per davant als 5' minuts de partit amb un gol de Moha. Els locals van aconseguir empatar al minut 23' mitjançant Jordi. El conjunt de l'Hospitalet va anar a més i al començament de la segona part va posar-se per davant al marcador amb el gol d'Àlex (50'). El 3-1 el va tornar a fer Jordi (80') per començar amb bon peu la lliga.

UD Lourdes 1-0 Unificación Santa Perpetua
La sensació de l'última Copa Catalunya Amateur va poder quedar-se amb la victòria gràcies a un gol del seu pitxitxi, Òscar, de penal al minut 25'. Qualsevol esforç del Santa Perpetua va quedar en un intent i no van poder fer cap gol durant els 90 minuts. D'aquesta manera els molletans fan valer la seva capacitat competitiva com a locals a l'espera de demostrar la seva competitivitat lluny del seu camp i poder consolidar-se a tercera catalana.

EF Barbera Andalucía B 4-0 CF Ametlla
El co-líder d'aquesta primera jornada va golejar a una Ametlla que no pot comptar amb el seu pitxitxi Adama. El conjunt de Barberà va golejar l'equip de Ramon Seco amb gols de Ricky (27'), Èric Lisón (42'), Adri Ocampo (65') i l'últim el tornava a fer Èric Lisón (72'). L'expulsió d'Adri Jimenez no va fer que els de l'Ametlla poguessin fer el gol de l'honor.