viernes, 23 de septiembre de 2016

PRÈVIA JORNADA 4



El partit de la jornada es disputara al camp del CF Palautordera

Santa Eulàlia de Ronçana – CF Parets
Dissabte 24/09/2016 – 15:45
Visita del conjunt de David Parra a un camp complicat on es trobarà amb un equip verd-i-blanc que ha començat a tenir confiança en ells mateixos després d’empatar a un camp difícil com és el del Santa Eulàlia de l’Hospitalet. El Parets, que encara no ha encaixat cap gol i que voldrà mantenir la bona dinàmica per continuar el més a prop possible dels dos equips que han fet ple en puntuació, ho tindrà difícil per superar el conjunt de Santa Eulàlia de Ronçana, que només ha aconseguit un punt de nou possibles.

Ametlla AE - Palau-Solità i Plegamans
Dissabte 24/09/2016 – 16:45
Bon moment el que viu el conjunt de l’Ametlla i que vol continuar en el seu segon partit com a local, després de jugar dos partits seguits com a visitants i perdent únicament un partit, al camp del Llinars, el qual va ser l’últim enfrontament del Palau, que va empatar 1-1. El conjunt de Jordi Espinosa que ha començat amb bon peu en aquesta Tercera Catalana, s’enfrontarà a un Palau que només ha aconseguit un punt en tres partits i que en els seus dos primers partits va perdre als últims minuts del partit. Per tant, sembla que el conjunt ametllenc sortirà com a favorit, però de ben segur el Palau plantarà cara de la mateixa manera que ho ha fet a les tres primeres jornades.

Vilamajor - EF Barberà Andalucía “B”
Dissabte 24/09/2016 – 17:00
Primer partit en el qual sembla que serà el partit menys difícil per al Vilamajor, després de jugar a Santa Eulàlia, Parets i a Lourdes. Els de Sant Antoni comencen la seva particular lliga en la qual sembla que encara que no sigui les primeres posicions, ha demostrat que pot lluitar contra rivals de més magnitud, traient els únics punts al Parets. Per la seva banda, el Barberà ve de perdre dos partits consecutius davant del Santa Perpètua i el Vilanova en els quals ha encaixat un total de quatre gols, els mateixos que va marcar davant l’Ametlla del Vallès la primera jornada. El filial Barberà espera recuperar el seu davanter Ricki després de no poder participar en l’últim partit a casa i poder fer gol després de dos partits sense marcar.

Unificación Santa Perpetua - UE Canovelles
Dissabte 24/09/2016 – 17:15
Segon partit com a local del Santa Perpètua que arriba amb una gran confiança després de dues golejades davant el Barberà “B” i CF Ametlla del Vallès, i que no té res a veure amb el dolent inici de la temporada passada, en la qual se’ls va resistir la victòria contra el seu rival de la propera jornada, un Canovelles que arriba amb dos jugadors sancionats, tot i que la qualitat dels seus jugadors s’ha de fer visible encara com a equip, ja que només ha aconseguit tres punts de nou possibles, perdent els dos restants, en els quals en tots ha encaixat una gran quantitat de gols, sent el segon equip amb més gols encaixats (11 en tres partits).

Lliçà de Vall - UE Sant Celoni
Dissabte 24/09/2016 – 18:00
El Sant Celoni, co-líder del grup, visita a un Lliçà de Vall amb la necessitat d’aconseguir punts després d’encaixar una golejada a Barcelona davant del Parc (5-1) i només haver aconseguit tres punts. El conjunt celoní visita Lliçà ple de confiança després de la victòria al derbi contra el Palautordera i amb tots els seus partits guanyats fins a la data d’avui. D’aquesta manera, voldran continuar amb la bona ratxa inicial i fer el 12 de 12 per continuar en la lluita amb el Parc, equip amb el qual estan empatats al capdavant de la classificació.

At. Vallès - UD Lourdes
Dissabte 24/09/2016 – 18:00
Dues situacions ben diferents les dels equips que aquest cap de setmana s’enfrontaran al Primer de Maig. El conjunt local arriba sense haver puntuat encara i només ha estat capaç de marcar un gol en tres partits, que amb una remodelació completa de l’equip, necessita temps per fer-se fort com a conjunt. Davant seu tindrà la Lourdes que encara no ha perdut, que és molt fort a casa però que aquesta jornada juga com a visitant i haurà de demostrar que també pot vèncer com a visitant. El conjunt de Joaquin Rubio, que només ha estat capaç de veure gol a partir del seu màxim golejador Oscar (5 dels 6 gols que ha fet han estat de penal), i haurà de suar per emportar-se els tres punts de Granollers.

CE Llinars – Parc
Dissabte 24/09/2016 – 18:15
Un dels duels més disputats ‘a priori’ d’aquesta jornada, el que disputaran el Llinars i el Parc. Tot i que el conjunt del Vallès Oriental juga a casa, els barcelonins han fet nou de nou i vénen de golejar per 5-1 a casa contra el Lliçà de Vall, i estan més forts que mai. Per la seva part, els llinarssencs només han perdut dos punts en el seu últim partit al camp del Palau-Solità, on van empatar després que el seu pitxitxi, Ferran Font, els hagués posat per davant. D’aquesta manera, tant els locals com els visitants voldran aconseguir els tres punts per continuar amb aquest inici triomfal que han fet.

Vilanova del Vallès – CF Ametlla del Vallès
Diumenge 25/09/2016 – 12:00
Un dels duels que en principi sembla que serà més desigual, ja que l’Ametlla encara no ha puntuat i en la primera jornada va perdre per golejada (4-0) a Barberà, últim partit del Vilanova on va guanyar el conjunt d’Àlex Milian (0-1) al filial barberenc, és aquest que enfronta el Vilanova i l’Ametlla del Vallès. L’equip entrenat per Ramon Seco, que és l’equip més golejat del grup, vol aconseguir els seus primers punts davant d’un equip que ha guanyat, ha empatat i ha perdut un partit en aquestes tres jornades.

Palautordera - Santa Eulàlia [PARTIT DE LA JORNADA 4]
Diumenge 25/09/2016 – 16:30
El partit de la jornada 4 està marcat per ser el desplaçament més llarg que hauran de fer els dos equips implicats. Uns 65 km hauran de fer els homes de Miki Rodríguez per arribar fins a Santa Maria de Palautordera, on els espera un dels camps més petits del grup i un equip que arriba desmotivat després de perdre davant del Sant Celoni a l’últim minut del partit. Per la seva part, i amb alguna baixa important, el conjunt de l’Hospitalet buscarà tornar al camí de la victòria després d’empatar a casa contra el seu homònim del Vallès Oriental. L’equip barceloní haurà de treballar molt per emportar-se punts del camp de Palautordera.


No hay comentarios:

Publicar un comentario