viernes, 30 de septiembre de 2016

PRÈVIA JORNADA 5

Un dels partits més igualats el que es disputarà dissabte al Mpal. Paco Navarro (Font: UCF Santa Perpetua)


CF Ametlla del Vallès - Vilamajor
Difícil inici el que està tenint el CF Ametlla en el que encara no ha aconseguit puntuar, encaixant diverses golejades i sent d'aquesta manera l'equip que més gols ha rebut fins ara. Aquesta jornada rebrà la visita del Vilamajor que no ha aconseguit repetir el somiat inici de la temporada passada, encara que ha tret una quantitat considerable de punts en relació als rivals els quals s'ha enfrontat. L'equip dirigit per Ramon Seco buscarà els seus primers punts davant la seva afició per aconseguir aquesta confiança que els faci sortit de la cua de la classificació.

UE Canovelles - Palau-Solità i Plegamans
Partit que enfronta a dos equips que no han tingut un bon inici de competició i que no han sumat gaires punts en aquestes jornades. El Canovelles, que suma tres punts gràcies a la seva victòria contra el CF Ametlla, que és cuer, per 2-3, no està assolint els objectius pel nivell de la plantilla que té, tot i que a la segona part de l'últim partit al camp del Santa Perpètua, va demostrar que és un equip fort ofensivament que ha de millorar la seva capacitat defensiva. Per la seva banda, el Palau, que només ha aconseguit un punt a casa contra el Llinars, necessita espantar els fantasmes de la ratxa inicial tan negativa que està realitzant, al contrari de la temporada 2015-2016, en la qual a aquestes alçades de competició era el líder del grup.

UE Sant Celoni - CE Llinars
Partit per retrobar bones sensacions el que enfrontarà el Sant Celoni i el Llinars. L'equip entrenat per Jesús Martín encara aquest partit per tornar al camí de la victòria després de perdre els seus primers punts al camp del Lliçà de Vall (1-1) la passada jornada. El Llinars, per la seva part, vol tornar a aconseguir els tres punts després d'empatar i perdre les últimes dues jornades. Els de Santa Maria de Palautordera busquen redimir-se de l'última golejada encaixada a casa davant el Santa Eulàlia per 0-6, aconseguint puntuar contra un dels rivals forts d'aquest any.

UCF Santa Perpetua - Vilanova del Vallès
Duel 'a priori' dels més igualats segons la classificació dels dos equips abans d'iniciar aquesta cinquena jornada. Els blanc-i-negres, que jugaran per segona jornada consecutiva a casa, es presenten amb la confiança totalment plena després d'haver aconseguit 9/12 amb tres victòries consecutives des de l'inici de la competició, sent un dels equips que més gols a favor té, així com un dels que menys rep. Davant tindrà un Vilanova que ha aconseguit pràcticament els mateixos punts que el seu rival, excepte d'un empat contra la Lourdes a la segona jornada. El conjunt vilanoví, que té un gran poder ofensiu, haurà de donar el millor de sí mateix per emportar-se punts d'un camp on encara ningú els ha tret i que de ben segur esdevindrà un partit  molt disputat.

EF Barberà Andalucía "B" - Atlètic Vallès [PARTIT DE LA JORNADA 5]
La necessitat de sumar punts és el que marca el partit d'aquesta jornada 5, en el que l'Atlètic Vallès arriba sense haver sumat cap punt durant aquesta temporada. L'equip granollerí, que s'ha reforçat amb jugadors de diferents equips del Vallès, encara no ha pogut posar fil a l'agulla i voldrà començar a sumar per sortir del pou. Per la seva banda, el filial barberenc vol refer-se i recuperar les bones sensacions del primer partit davant l'Ametlla, després de tres derrotes seguides. Els dos conjunts volen sortir reforçats d'aquest enfrontament pràcticament directe i el que guanyi el partit pot deixar molt desmotivat a l'altre equip, així tots dos equips sortiran al partit a aconseguir les màximes de les seves aspiracions.


CF Parets- Palautordera
El favorit per a l'ascens aquest any rep a casa al Palautordera, que recupera jugadors després de la contundent derrota a casa davant el Santa Eulàlia de l'Hospitalet (0-6). El conjunt groc necessita refer-se en aquest inici de lliga en el que només ha aconseguit sumar tres punts dels dotze possibles. A més d'això, és el segon equip que menys gols ha fet: un total de tres gols en quatre partits. El Parets, que encara no ha encaixat cap gol, tot i jugar contra equips que són potents ofensivament, juga a casa on mostra molt més la seva solidesa com a equip. Es preveu que el conjunt paretà es trobi amb un partit fàcil però en aquesta lliga qualsevol equip et pot posar contra les cordes.

UD Parc - Ametlla AE
El líder d'aquest grup 9 rep a un equip amb la confiança totalment plena després d'aconseguir nou punts en aquests quatre partits, sent nou en aquest grup 9 de Tercera Catalana. L'equip entrenat per Jordi Espinosa arriba a Barcelona després d'haver guanyat per golejada al Palau-Solità (8-1), en la que va ser la golejada més gran en el que portem de competició. Per la seva part, el conjunt local es vol confirmar i continuar com a líder en solitari en un partit que hauran de treballar molt per aconseguir els tres punts en la jornada de diumenge al camp barceloní.

CF Santa Eulàlia - Lliçà de Vall
Duel entre dos equips joves que volen sumar els tres punts. Els de Miki Rodríguez per continuar mantenint aquesta segona posició per aprofitar possibles pèrdues de punts de l'altre equip barceloní. Els de l'Hospitalet juguen a casa i sortiran al màxim contra un equip del Vallès Oriental que arriba amb confiança després de treure-li un meritori empat al Sant Celoni, el qual era el líder. Els homes de Miguel Angel Lozano voldran assaltar el camp dels barcelonins per emportar-se algun punt d'un camp sempre difícil.

UD Lourdes - Santa Eulàlia de Ronçana
Nou repte el que se li planteja al Santa Eulàlia de Ronçana, aquest cop al camp de la Lourdes, on ningú guanya en lliga des de fa gairebé un any. L'equip de Raúl Rosúa, actualment amb un punt fruit de l'empat amb el Santa Eulàlia a l'Hospitalet, i amb diversos jugadors de Mollet del Vallès a les seves files, serà un partit molt important per ambdós conjunts. Per la seva banda, els del Joan Bocanegra volen continuar amb aquest debut triomfal a la categoria i continuant demostrant la duresa d'aconseguir punts al seu camp. La motivació que tenen els dos equips per aconseguir els tres punts pot ser determinant per emportar-se uns punts molt valuosos per ambdós equips.

No hay comentarios:

Publicar un comentario