lunes, 12 de septiembre de 2016

RESUM JORNADA 2

Santa Eulàlia de Ronçana 2-3 UE Sant Celoni
[PARTIT DE LA JORNADA]
Una victòria de prestigi per als de Sant Celoni que van començar el partit dolçament amb els gols de Mora (9') i Joan (28') per confiar en el triomf celoní. Però, abans del descans Raúl Rosúa va realitzar tres canvis per fer reaccionar l'equip verd-i-blanc, i així Carlos López (44') retallava distàncies per anar a la mitja part confiats de poder remuntar. A la represa, els santaeulaliencs es van quedar amb un home menys per l'expulsió d’Hèctor al minut 65'. La reacció visitant no es va fer esperar i Mora (70') va fer el seu doblet des del punt de penal. El Santa Eulàlia de Ronçana no volia llençar la tovallola, tot i que els del Baix Montseny portaven el pes i domini del partit, i Carlos López (78'), de nou va tornar a retallar distàncies per deixar el marcador final a favor de l'equip visitant. Victòria treballada i merescuda de la Unió Esportiva Sant Celoni que continua com a líder per la diferència de gols, deixant al Santa Eulàlia de Ronçana amb dues derrotes contra equips amb objectius de posicions capdavanteres de la classificació.

CF Ametlla Vallès 2-3 UE Canovelles
Duel trepidant entre els dos equips que més gols va rebre a la primera jornada (4 i 5 respectivament). La Unió es va posar per davant només començar amb un gol al contraatac de Juanola (5'), però els locals, jugant davant de la seva afició, van posar l'empat mitjançant Xavi (31') després d'una errada defensiva múltiple dels 'grocs'. Borja va posar l'1 a 2 al minut 37' després de realitzar una bona acció individual dins l'àrea rival, i Juanola, per segon cop, va fer el tercer al minut 77'. Bryan (88') va despertar l'esperança ametllenca als instants finals, que no va ser possible amb el xiulet final del partit.

At. Vallés 0-2 Santa Eulàlia
Partit dominat de principi a final per l’equip de Miki Rodríguez que visitava per primer cop el Vallès Oriental en aquesta lliga. Per la seva part, els de Granollers que van sortit golejats del seu partit a Sant Celoni a la primera jornada, rebien un equip que venia de guanyar d’una manera convincent al Vilamajor a l’Hospitalet de Llobregat. El ‘matx’ començava amb un gol de Miguel (5’) que feia preveure un partit controlat per l’equip barcelonès, tot i els intents de l’Atlètic Vallès de ficar-se al partit, no va ser fins al final del partit, quan Sergio Moreno (75’) va posar el segon gol i final al marcador a favor dels visitants. Amb aquesta victòria, el Santa Eulàlia puja a la segona posició i és co-líder amb 6/6 punts possibles. Els granollerins continuen en descens i en última posició després de perdre els dos partits, buscant la capacitat ofensiva per sortir de les posicions que provoquen la pèrdua de categoria.

Unificación Santa Perpetua 3-0 EF Barbera Andalucía “B”
Victòria clara i contundent dels homes de Juan Pedro Verjaga que venien de perdre per la mínima i de penal a la primera jornada com a visitants. Davant seu, es plantava un Barberà que venia de golejar i es sentien confiats de poder continuar amb la bona ratxa inicial. El domini local no es va transformar en forma de gol fins a la segona part, quan Guillermo Palma (51’) va obrir la llauna, en la que posteriorment, Albert (77’) va fer el segon ampliant distàncies. Finalment Jordi Camí (89’) va posar el tercer i definitiu gol per al conjunt perpetuenc. El filial barberenc deixa a tres punts els líders, empatant amb el Santa Perpetua, tots dos buscant posicions més altes de la classificació per a les properes jornades.

Vilanova del Vallés 3-3 UD Lourdes
Torna a aparèixer el golejador de la Lourdes en un partit que s’havia posat en contra al descans. El Vilanova va començar fort el partit amb gols de Vargas (16’) i Ballesteros (37’). Oscar (41’) retallava distàncies des dels onze metres, de la mateixa manera que va donar els tres punts a la primera jornada, però Marc (43’) posava la diferència abans del descans. A la represa, l’equip molletà buscava els gols però no trobava porteria rival fins que novament Oscar (70’) transformava el segon penal del partit. A la següent jugada, de nou Oscar (71’), posava l’empat a tres amb un altre llançament des dels onze metres. El ‘pitxitxi’ de la Lourdes ha fet quatre gols, tots quatre de penal, aquest dos primers partits, empatant amb Ferran Font del Llinars al capdavant de la classificació de golejadors, i posa el seu equip entre els primers classificats, que encara no han perdut cap dels dos partits inicials. Per la seva part, el Vilanova suma un punt en dos jornades, després que se’ls escapin els tres punts des dels onze metres.

CF Vilamajor 0-0 CF Parets
Primer resultat sorprenent per al CF Parets al camp del Vilamajor que fa que el conjunt entrenat per David Parra només pugui emportar-se un punt de Sant Antoni de Vilamajor. L’empat sense gols entre els dos conjunts, fa sortir reforçat a un Vilamajor que ha disputat dues jornades contra equips que tenen aspiracions superiors a l’hora d’encarar la temporada. Per la seva part, el Parets, voldrà refer-se en unes pròximes jornades en les quals s’enfronta a equips teòricament inferiors, però com aquesta setmana, tot és possible.

Palautordera 0-2 UD Parc
La UD Parc demostra que és un dels candidats a l’ascens a segona catalana, aconseguit 6 punts de 6 possibles, i tots dos enfrontaments sense rebre cap gol en contra. Guillem Gil (27’), l’exjugador de l’Atlètic Fort-pienc, va posar el primer gol a Santa Maria de Palautordera. A la represa, Damien (58’), posava el segon al marcador per donar la victòria al conjunt Barceloní. El Palautordera no va tenir opció de replicar contra un equip que va ser superior, i així ho va demostrar el marcador. El Parc voldrà continuar amb la bona dinàmica en les properes jornades per mantenir-se a les posicions capdavanteres. El Palautordera haurà de treballar en aquestes pròximes jornades que es presenten difícils per puntuar.

Lliçà de Vall 1–0 Palau-Solità i Plegamans
Derbi entre dos equips que buscaven la seva primera victòria, amb equips joves i necessitats de demostrar que volen mantenir-se en la categoria de manera tranquil·la. El pes del partit portat pel Lliçà de Vall va fer que guanyessin gràcies a un gol de penal ‘in extremis’ de Roger Mañosa (88’). El Palau va aguantar defensivament però els jugadors de Siscu Pujol van fer penal als últims minuts del partit. D’aquesta manera els llissanencs s’emporten els tres punts per començar el Tourmalet que es trobaran a les pròximes jornades.

CE Llinars 2-1 Ametlla AE
Sis punts de sis possibles també per al Llinars, després de guanyar els dos partits per la mínima i en el que s’han vist un total de 12 gols en els seus dos partits. El partit començava amb un gol matiner de Roger Iraberri (2’), però l’equip de Jordi Espinosa sortia endavant per tal de poder igualar el marcador del partit, i d’aquesta manera Saul (22’) posava l’empat al Mpal. Joan Misser i Coll. Però un cop més, i per quart cop en dos partits, apareixia el golejador llinarssenc, Ferran Font (89’) per donar la victòria al Llinars a l’últim minut del partit. Amb la confiança d’haver fet 6/6, el Llinars afrontarà les pròximes jornades amb total garanties de situar-se i consolidar-se a les posicions capdavanteres.